heart


Voorheen www.yogastudiohaarlem.nl
Op dit moment geef ik yoga lessen in Haarlem bij:
yoga centrum Innerwork
Een yin yoga les op di avond 20.30 en zaterdag ochtend 09.00 uur en een senioren yoga les op donderdag ochtend 10.45 uur
Yoga Moyo
Een 55 plus Yoga op donderdag ochtend 09.00 en een restorative yoga les op donderdag avond 18.30
Studio44
Een Vijnana flow yoga les op maandag 19.30 uur en een yin yoga les op zondag ochtend 10.00 uur

You are what your deep,
driving desire is.
As your desire is, so is your will.
As your wil is, so is your deed.
As your deed is,
so is your DESTINY
.
Brihadaranyaka Upanishads

Jij bent welkom om mee te doen met mijn yoga lessen bij een van de mooie studio’s. Je bent van harte welkom voor een kennismakings consult voor  bio dynamische lichaams gerichte therapie een personal yoga sessie of energie chakra sessie.

Proeflessers op de yoga les zijn ook van harte welkom. Let op bij alle studio’s 3 proeflessen voor €25,-. Voor mensen die in een rustig tempo en ontspannend, meditatief yoga willen doen. De focus ligt op bewustwording, ontdekken, het ontspannen en versterken van lichaam, adem en geest. Het lichaam tot rust brengen, de adem regelmatig maken dan wordt de mind ook rustig. Een systematisch stap voor stap dieper naar binnen gaan. Wakker worden en voelen in het lichaam, het observerend invoelend vermogen vergroten zonder je ermee te identificeren.

Klik hier voor wat meer achtergrond info en uitleg over het proces van yoga.

In deze les wordt ook uitleg gegeven over de techniek en het doel van de asana’s (yoga houdingen), pranayama (de ademhalingsoefeningen) en meditatie. De les is daarom ook zeer geschikt voor beginners.

Bel of app me gerust voor info 06 49105432

home is where the h♥rt is