Ouderen Hulp


“De ouderenhulp is er om de leef- en woonsituatie van ouderen aangenamer te maken, niet alleen een geruststelling maar ook een groot gemak.”


Wat is Ouderenhulp

Ouderenhulp is een kleine (thuis)zorgorganisatie, bestaande uit mensen die begaan zijn met de kwetsbaren in onze samenleving, hulp leveren aan huis of in een zorginstelling. Het gaat hierbij om te ondersteunen bij dagelijkse activiteiten en huishoudelijke hulp en hulp bij de verzorging. Onze medewerkers kijken samen met u wat er aan hulp nodig is en zoeken samen met u en uw omgeving naar oplossingen

Waarom ouderenhulp

• U hoeft niet altijd alles zelf te regelen
• U bent verzekerd van persoonlijke begeleiding en zorg voor uw partner (of ouder).
• U kunt rekenen op onderhoudend gezelschap, al dan niet op gezette tijden
• U heeft de mogelijkheid om er samen (of met familie of vrienden) op uit te gaan.

Ouderenhulp heeft ervaring in het thuis begeleiden van zorgvragers met een beperking, al dan niet door ouderdom. Ook bij het verlies van een dierbare of bij hulpvragers met een chronische zieke partner. De opdrachten van zorg- of hulpvragers zijn heel divers; het hangt af van de behoefte die de zorgvrager of familie heeft.

ouderenhulp en ondersteuning met de computer

Een ouderenhulp is er ook om een oogje in het zeil te houden en te luisteren naar verhalen van de client. In de praktijk merken we dat ook veiligheid een belangrijke rol speelt bij het gestructureerd bezoeken van cliënten. Door de betrokkenheid en zorg van een ouderenhulp proberen we een positief welbevinden voor de client te creëren.
de drie hoofdtaken zijn:
 bel ons gerust voor informatie of een intake gesprek 06 49105432