New Year, New You


 Een persoonlijke transformatie dag

Tickets Koop nu je ticket

Lieve Yogis en bezoekers van yogastudiohaarlem,

Na het sluiten van mijn yogastudio gleed ik in een heerlijke rustige periode soort sabbatical en begon er automatisch een soort zelf onderzoek op het Yoga Pad en daarbuiten. Ik begon met yogalessen in Yogastudiovelserbroek en ontmoette daar Ineke Hilhorst.

We hebben met elkaar een spirituele reis doorgemaakt en voelden elkaar gesteund in een diepgaand spirituele proces naar licht, liefde en eenheid. Vooral zelfliefde en eenheid met jezelf, is een enorme transformatie! Omdat daar de sleutels liggen van enorme groei stappen. Daarin kan je het vinden. Zodra je één bent met jezelf, sta je in je kracht. Leven vanuit die kracht geeft je een fijner en mooier pad, dan leven vanuit angst, eenzaamheid of leegte. Het mondde uit in een persoonlijke transformatie!

Kerstfeest, moment van inkeer…

Het mooie wil dat ik tussen Kerst en Oud en Nieuw van 2015 het laatste yoga lesje in de studio gaf en dat ik jullie nu weer wil uitnodigen tussen Kerst en Oud en Nieuw.

Het Kerstfeest is het feest van liefde, licht en samenzijn. We verlangen samen, Ineke en ik, naar een moment van inkeer met jou en jullie. Hoe fijn is het om in verbinding te komen tijdens deze feestelijke dagen. Daarom organiseer ik samen met leiderschapscoach Ineke Hilhorst een dag van Persoonlijke Transformatie geinspireerd op onze eigen ervaring.

Ik wil jou graag uitnodigen om samen te komen in de magie van het moment tussen kerst en oud. De plek is de mooie magische locatie van Huis Ter Kleef aan de Kleverlaanlaan 9 (in de kweektuin) in Haarlem. Waar we ook de gezamenlijke heerlijke lunch in het kweek café genieten.
Gun jezelf deze transformatie dag kado en laat je meenemen naar kracht en eenheid.

Huis Ter Kleef Kleverlaan 9 Haarlem

Een dag van transformatie voor jezelf…

Dit houdt in: het loslaten wat je niet meer dient, je batterij opnieuw opladen, en kijken hoe je het licht van je ziel in 2018 kunt laten stralen.

De dag zal gevuld zijn met yoga, meditatie, dans, vuur rituelen, visualisaties en heerlijkheden.

Dit houdt in: bewustzijn krijgen over vasthouden en weerstand, daarna loslaten wat je niet meer dient, vervolgens je batterij opnieuw opladen, en kijken hoe je het licht van je ziel in 2018 kunt laten stralen.

Ochtend Programma

De ochtend staat in het teken van het afgelopen jaar. We zullen Restorative Yin Yoga en meditatie doen. Voelen en ademen in het lichaam om helemaal in de veilige zijns modus te landen om goed te voelen wat spanning, weerstand en vasthouden is. We gaan in visualisaties en meditaties concretiseren wat het betekent om vast te houden. Wat kwam jij tegen dit jaar? Wat lag er in de weg? Wat hoopt zich op? Waar stopt de energie? Hoe voelt dat vasthouden? Wat houd je nutteloos vast?  Wil je het loslaten? Loslaten wat we niet mee willen nemen naar 2018. Wat we niet meer nodig hebben, opschrijven om dit middels de Sacred Yoga Sacrifice te verbranden. Het vuur en het verbranden heeft in de yoga een belangrijk plaats. Het vuur ritueel is het offeren wat niet meer nodig is, ookwel het offeren van onze samskara’s (gewoontepatronen).We rekenen af met de onbewuste sabotages. Je strategieen! Deze gewoontepatronen, strategieen of samskara’s met intentie en overgave offeren aan het innerlijke vuur in onszelf. Het gevolg is het ontkleuren en verminderen van deze samskara’s en strategieen, die ons karma bepalen. Midden in het vuur van je emoties, het leven en weerstanden durven staan geeft ons de mogelijkheid tot overgave aan dat innerlijke licht.

Na het ochtend programma onderbreken we voor een heerlijke Lunch bij het kweekcafé

Middag Programma

In de middag is er de vreugde van opnieuw geboren worden en kijken we naar wie we in wezen zijn en welke steun we nodig hebben om ons licht in 2018 te laten stralen.
Wat wil jij naar de aarde brengen? Wie steunt je daarin? Je helemaal ondersteund te voelen in wat je doet. Verbonden? Welk talent wil jij tot leven laten brengen? Hoe wil je dit gaan manifesteren en wat heb jij daarvoor nodig? Dit wordt verder ondersteund door yoga en meditatie. Iedereen komt persoonlijk aan bod om zijn eigen waarheid zichtbaar te maken.
We sluiten met dans, vreugde en licht af en voeden ons met nagesprekjes en heerlijkheden.

Ik nodig jullie graag uit om deze magische plek samen te creeeren tussen Kerst en Oud en Nieuw.
Het is nu De tijd om samen te Delen.

Werken aan je bijzondere Zijn met Yoga en Visualisatie…

We doen afwisselend yoga en meditatie oefeningen begeleid door Jolanda en visualisaties begeleid door Ineke.

 

 Ineke Hilhorst

is meer dan 30 jaar leiderschaps coach met ‘helderziende touch’.
Zij heeft een praktijk voor coaching en begeleiding vanuit haar sterk ontwikkeld talent om je aura te lezen. Wat er in je energieveld is waar te nemen geeft je een belangrijk aanknopingspunt voor je

ontwikkeling. Ineke helpt je om je beste eigenschappen naar voren te halen en om datgene te doen wat je het meest blij maakt.

JolandaSchoenmaker

 Is meer dan 20 jaar yoga docent.

“Ik nodig je uit om uit de doe-modus (bezig zijn met het verleden en wat nog gaat komen) te stappen en in het hier en nu waar te nemen wat zich voordoet (zijns-modus), zonder oordeel. Wanneer we stiller en met meer aandacht gaan bewegen ontvouwt zich een heel spectrum aan waarnemingen die ons kunnen verrassen. Het lichaam heeft een intelligentie maar wordt vaak door gedachtes overschaduwt. Luister naar je adem die brengt je naar de plek waar de sleutel ligt om jou wijsheid te ervaren”.

Huis Ter Kleef Kleverlaan 9 Haarlem

Praktische informatie voor de Persoonlijke Transformatiedag:

  • Huis Ter Kleef aan de Kleverlaan 9 te Haarlem
  • Neem een opschrijfboekje mee en gekleurde penen of stiften.
  • Makkelijk zittende losse kleding of yoga kleding
  • We wisselen uit met elkaar en delen een heerlijke gezonde lunch in het kweekcafé.
  • Deze dag is inclusief heerlijke lunch in de vorm van een kweekplankje bestaande uit een zelfgemaakte soep en 2 rijk belegde bruschettas, koffie en thee.
  • De hele dag is er verse koffie en thee en heerlijkheden.
  • Kosten €165,- particulieren
  • kosten €200,- bedrijven

 Tickets Koop nu je ticket

 

Make a little space
Make a better place

Heal the world
There’s A Place
In Your Heart
and
I Know That
It Is Love
 
Heal the world we live in
save it for our children