werkwijze


Al jaren draag ik de zorg voor mijn zieke man. Ik word ook een dagje ouder en kan wel wat ondersteuning aan huis gebruiken.”


Een beroep doen op de diensten van ouderenhulp begint altijd met een kennismakingsgesprek, waarin wij samen met u en uw familie bespreken wat uw hulpvraag of behoeftes precies zijn en hoe deze ingevuld kunnen worden. Op onze beurt geven wij u inzicht in onze werkwijze. Vervolgens wordt er een plan opgesteld waarin vastgelegd wordt wat overeengekomen is. Dit kan ook mondeling. U mag hier rustig over nadenken, u bent niks verplicht.

Onze werkwijze is gericht op zowel de behoefte van de zorg- als de hulpvrager. Ouderenhulp werkt met ervaren zelfstandigen met een zorg achtergrond of opleiding in de zorg. Onze werknemers worden geselecteerd op vriendelijkheid, betrouwbaarheid, integriteit en kennis van zaken.
Wij vinden het belangrijk dat ze zich goed kunnen inleven in een ander en mensen op hun gemak kunnen stellen. Door hun eigen levens- en werkervaring en bekendheid met (mantel)zorg, zijn zij een gelijkwaardige gesprekspartner voor onze cliënten. Wij streven naar flexibele inzet, maar hebben ook te maken met een agenda. Daarom vinden wij het prettig dat u (minimaal) 24 uur van te voren een afspraak maakt.

Belt u gerust om eens te informeren of voor een intake aanvraag 06 49105432